Handidag 2019

De zitski's
De traplift
Op ski's aan de boom
Met de zitski aan de korte lijn
Met de zitski aan de lange lijn
Genieten op het terras
Na afloop lekker eten

Handidag WSV Maurik, waterski dag voor mensen met een beperking.

Ook dit jaar organiseert Waterskivereniging Maurik weer de handidag, dit jaar zal de 11e editie plaats vinden op zondag 4 augustus 2019. Dit evenement is een enorm gezellige en ieder jaar weer een druk bezochte waterski dag die met heel veel enthousiasme door WSV Maurik georganiseerd wordt.

De handidag is in principe een dag vullend programma waarbij ruimte voor twee skibeurten is, een ’s morgens en een in de middag. Tussen de skibeurten kan je op ons gezellig overdekte terras van een drankje en hapje genieten, elkaars ervaringen horen en elkaar aanmoedigen. Optioneel is om de dag af te sluiten met een gezellige barbecue waarbij uiteraard ook uw begeleider, familie of kennissen welkom zijn.

Wil je liever 1 keer skiën of kun je niet de gehele dag blijven? Geen probleem! Wil je dit dan vermelden bij je inschrijving?

In het clubhuis van WSV Maurik kan je genieten van een kop koffie, thee, frisdrank, bier, snacks en broodjes. Het terrein is rolstoel toegankelijk, beschikt over een invalidendouche en -toilet én een rolstoel traplift naar het strand met de startsteigers.

Onze vrijwilligers weten met mensen met een beperking om te gaan. Eenmaal omgekleed op het startsteiger krijg je van onze bootbestuurder en waterski-instructeur instructies waarbij je lichamelijke mogelijkheden besproken wordt. De waterski-instructeur gaat met je mee het water in en helpt je bij het starten. Onze waterski-instructeurs zijn allemaal ervaren waterskiërs. Er is aangepast waterskimateriaal aanwezig. Een rescue boot vaart op kleine afstand mee. Tijdens het waterskiën is het dragen van een wetsuit en zwemvest verplicht, dat is op de vereniging aanwezig.

We willen om 10:00 met de eerste deelnemers starten, het is van belang dat de eerste deelnemers om 09:30 aanwezig zijn zodat er tijd is voor het omkleden. We varen met twee boten, om 10:00 starten we dus met twee deelnemers. Een skibeurt duurt ca 15 minuten.

Kenmerkend van de handidag is de ongedwongen sfeer, wij willen dan ook geen startrooster maken wie er aan de beurt is, we willen dat graag aan de deelnemers overlaten. Onze gastvrouw zal de hele dag het schema in de gaten houden en op het terras rondgaan of een van jullie zich voor de volgende skironde wil gaan omkleden.

WSV Maurik nodigt de deelnemers uit om deze dag samen met onze vrijwilligers met een barbecue af te sluiten, dat zal omstreeks 1700 á 1800 zijn. Uiteraard zijn ook jullie begeleiders en/of meegekomen vrienden en familie welkom. Ons terras en clubhuis zal de gehele avond open blijven.

De prijs voor een skibeurt is € 8,-. De barbecue kost € 12,- excl. drankjes.

Wat u moet meenemen is zwemkleding, een handdoek en eventueel een vest of trui.

Wanneer er na het lezen van deze info nog vragen zijn,

dan kunt u contact opnemen met de organisator, Lois van Tricht.

E-mail lois_vantricht@outlook.com

Telefoon 06 34 55 50 15

Wij kijken nu al uit naar zondag 4 augustus aanstaande en

jullie zijn van harte welkom tijdens de 11e editie van de

Handidag van Waterski Vereniging Maurik.

De kosten van deze dag kunnen we laag houden dankzij een bijdrage van;
Fonds Gehandicaptensport, Rabobank West Betuwe

Ieder jaar blijkt maar weer hoe erg de handidag gewaardeerd wordt. De opkomst van de vrijwilligers en de deelnemers nemen alleen maar toe!

Om iedereen te laten ervaren dat je met een handicap meer kan dan je denkt, zullen wij je zo snel mogelijk na inschrijving laten weten of je deel kan nemen aan de 11e handidag.

Om de veiligheid te kunnen waarborgen hebben wij ook dit jaar weer een maximaal aantal deelnemers, zodra dit aantal is bereikt, zullen nieuwe inschrijvingen op een reserve/wachtlijst terecht komen. Dit wordt zo snel mogelijk na inschrijving bekend gemaakt.

Voornaam:

Achternaam:

Adres: Huisnummer:

Postcode: Woonplaats:

Geboortedatum: -- M/V

Telefoonnummer:

Handicap:

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

Heeft u al eerder meegedaan aan de handidag?

Zo ja, welke editie heeft u meegedaan? (meerdere opties mogelijk)
2018201720162015201420132012201120102009

Opmerking

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Ik ga akkoord met de toestemmingsverklaring beeld en geluid materiaal

MonnoMania heeft het afgelopen jaar de 10e handidag in beeld gebracht.
Zie hier hoe deze prachtige dag is verlopen.

MonnoMania heeft ook in 2017 de handidag in beeld gebracht.

Karin Baptist heeft in 2014 de handidag in beeld gebracht.