Waterskiclinic

De middagen zijn helemaal volgeboekt. Inschrijven niet meer mogelijk.

Voor 3 juli geldt:

We gaan we het water op! We beginnen om 14 uur. De weersverwachting is geen topper, gelukkig is er een gezellig clubhuis en een grote tent waar we binnen kunnen zitten.
Wij adviseren alle kinderen om voor en na de waterpret warme kleren aan te trekken.  Onze vereniging heeft niet voor alle kinderen wetsuits. We willen deze zoveel mogelijk voor de waterskiers en kneeboarders reserveren.

We adviseren de banaanvaarders om een extra kledingstuk mee te nemen dat nat mag worden en onder het zwemvest kan worden gedragen.
Normaal gesproken gaat de banaan niet omver en blijven de passagiers redelijk droog.

Sommigen hebben er moeite mee om onze vereniging te vinden, daarom de volgende tip: Wij zitten naast Camping de Loswal! Er staat een prachtig bord aan de Rijnbandijk.

Tot morgen!

Met vriendelijke groet,