Storm raast ook over Maurik

De accommodatie heeft de storm van 28 oktober jl. helaas niet geheel ongeschonden doorstaan. Gelukkig heeft het clubhuis geen schade opgelopen, maar het tijdelijke douchehokje, dat van de zomer al een paar flinke windvlagen had doorstaan, moest het dit keer toch ontgelden. Op zich geen ramp, want tijdens het werkweekend zouden we het toch al verwijderen.
Minder fraai is de schade aan de tent achter het clubhuis. Daar heeft de storm zijn handtekening helaas ook op achtergelaten en we hebben moeten constateren dat het tentzeil zwaar gehavend is.
Hoewel de tent er nog staat (de spanbanden hebben hun dienst bewezen), is het zeil door het vele en langdurige ge- klapper op tal van plaatsen gaan scheuren. Van de vlaggen van Midland Watersport en Van der Valk Tiel is niet veel meer over. In tegenstelling tot tal van andere plaatsen in de Betuwe komen we er toch niet al te slecht vanaf.

Schade-expert Ruud Nieuwenhuis hoeft zich echter voorlopig niet te vervelen.

douchehokje spanbanden bewijzen goede dienst vlaggen aan flarden