Showteam in oprichting

Het bestuur is benaderd door Emmy Kranen uit Utrecht met het plan om een waterski showteam op te richten. Het plan is zeer vers, maar het lijkt een erg leuke aanvulling op de brede variëteit aan ski-, wakeboard-, blootvoet- en hydrofoil-disciplines die onze vereniging al rijk is.

Emmy heeft in haar jeugd aan een Belgisch showteam deelgenomen en heeft die tijd vooral als bijzonder gezellig ervaren. “Het team trok nieuwe leden en bezoekers en gaf ook de desbetreffende skivereniging een stevige impuls. Er waren natuurlijk demonstraties bij diverse gelegenheden.” Emmy is op zoek naar deelnemers voor het nieuwe team. Het idee is om wekelijks bij onze vereniging te gaan trainen met een gezellige groep, iedereen is welkom, van jong tot oud .

Diegenen die er zin in hebben kunnen contact zoeken met Emmy:
emmy.kranen1@gmail.com of telefoon 06-34446238.

piramide+vlinderkl

PYRAMID 4