Schuttersfeest 2014

Na de nieuwjaarsreceptie was het Koning SchutterSchuttersfeest 16-3-2014 010a toernooi op zondag 16 maart de eerste activiteit bij WSV Maurik. Gezellig was het, want bij het inschieten en bij aanvang van de wedstrijd werd er met menig schutter gedold om hem of haar uit concentratie te halen.

Maarten van Peer had weer goed gezorgd voor de inwendige mens en het nodige vocht vloeide rijkelijk.

Goed nieuws: Bob en Vicky Leemans waren er weer bij waren en in het bijzonder: Vicky is zwanger!
Uitbreiding van de club is dus aanstaande en hopelijk krijgen we er weer een nieuw talentje bij.
Bob en Vicky, gefeliciteerd en fijn dat jullie er weer bij zijn!

Schuttersfeest 16-3-2014 019a Jammer dat Bob er meteen met de eerste prijs vandoor ging (geintje).
Koning Schutter van 2013 Stas Grigartas was met vakantie en kon zijn titel niet verdedigen. Op de 2e en 3e plaats eindigden respectievelijk Jack van Dijk en Ruud Nieuwenhuis, die daarmee hun prestatie evenaarden met de uitslag van 2013.

Hoewel de opkomst wat lager was dan andere jaren, was de gezelligheid er zeker niet minder om.
Dank aan organisator Jack van Dijk, die overigens heeft toegezegd ook volgend jaar het evenement te willen organiseren.

Meer foto’s