Nieuwjaarsreceptie en winterskiën

De vandaag gehouden nieuwjaarsreceptie was gezellig druk. Onder de aanwezigen o.a. erelid Evert Aartsen sr., oud-voorzitter Ruud Bloeme, maar ook Fleur (3 maanden oud), dochter van Willem Jan Geessink. De dames Nieuwenhuis (Wendy en Gerda) hadden meer dan hun best gedaan op alle lekkere hapjes die ze de leden voorschotelden: appelflappen, stokbroodjes, nootjes, hapjes uit de frituur, erwtensoep. Heerlijk. Het kon niet op.
Jens Bonnema had zijn boot meegenomen en hij kon flink aan de bak, want de buitentemperatuur van 8 graden en een bleek zonnetje gaf net dat duwtje in de rug, waardoor diverse leden (we denken toch zeker zo’n 12) de uitdaging aangingen. Om de traditie niet te doorbreken, beten voorzitter Ed Hes en penningmeester Ton van der Giessen het spits af. Door jong en al wat ouder werd er geskied, gewakeboard en geblootvoet.
De toon van de, door de voorzitter gehouden, nieuwjaarstoespraak was optimistisch, betere tijden liggen in het nabije verschiet.
Verder roemde hij de vereniging, die niet groot is, maar wel dankzij de juiste leden op de goede plaats, tot grootse zaken in staat is (EK’s, nieuw clubhuis, bestraten oprit en nu ook nog de bouw van een nieuw sanitairgebouw). Ruud Nieuwenhuis zette vervolgens die leden in het zonnetje die de afgelopen maanden keihard hebben gewerkt aan het douchegebouw. Spontaan applaus brak los voor elk van de genoemde leden. Lees hier meer over de voortgang van de nieuwbouw en bekijk de foto’s op facebook.

Dank aan alle leden voor hun komst en speciale dank aan die leden die er voor gezorgd hebben dat deze eerste activiteit van 2014 gehouden kon worden. Het belooft weer een fantastisch watersportseizoen te worden!
P1060588kl