Jobedag groot succes door perfecte weersomstandigheden

Voor de 3e keer op rij is bij WSV Maurik de jaarlijkse Jobedag gehouden.
Het was een groot succes, mede vanwege de perfecte weersomstandigheden.
Door een wisseling van wolkenvelden en zon bleef het rustig op het water. Hierdoor hadden de boten van Jobe alle ruimte om het water goed te benutten zonder last te hebben van andere boten.
Door het zonnetje voelde het zeer aangenaam en de harde wind was niet tot last omdat deze uit het zuidwesten waaide.
Een groot aantal bezoekers bezocht deze dag en door het in goede banen leiden van de toestroom aan auto’s ontstond een ordelijk parkeerterrein in het weiland.
Dank aan Evert van de Glind en Bob Boukes die tezamen met Ed Hes en Kees van Pul ook nog het parkeerterrein ontdeden van hooi.
Dank ook aan Gerda Nieuwenhuis, Fiona van Pul, Stas Grigartas en Danny en Wendy van Calster die de bar en de keuken draaiende wisten te houden.
Grote klasse om onder de enorme druk van de vele wachtenden alle bestellingen op te nemen en uit te serveren.
Later in de middag zorgde Madelinde van der Giessen ervoor dat de toiletten weer schoon werden.
Kees en Fiona van Pul hebben de dag afgesloten door de 50 helpers van Jobe te ondersteunen bij de barbecue in de avond.
Jammer dat het overgrote deel van onze leden zich niet laat zien op deze toch altijd weer gezellige Jobedag.

Niettemin is het fijn te mogen vaststellen dat de leden die er wel waren, allemaal hun steentje bij hebben gedragen om deze dag tot een succes te maken.

Ruud Nieuwenhuis
Jobedag kl