Orange Open Barefoot Battle 2016

Het is nu al een vast gegeven dat ‘Orange Open’ bij WSV Maurik in het 1e weekend van September is en dat blijkt wel aan de deelnemers aan deze internationale barefoot wedstrijd.
Vanuit Zweden, Finland, Duitsland, België en Zwitserland kwamen de barefooters naar Maurik.

Het begon vrijdagavond met een barbecue voor alle deelnemers met aansluitend een feest.
Toen het eenmaal donker werd begonnen we met het spectaculaire nachtspringen.
Schansspringen is sowieso al fantastisch om te zien, maar nu werd dit gedaan in het donker. De schans werd wel verlicht.
Na dit spektakel begon de band weer verder te spelen en was het een mooi feest op het strand.

De dag erna begonnen we eind ochtend met slalom en tricks. Er werden mooie persoonlijke records gemaakt. Dat is zo mooi om mee te maken als iemand op ‘ons’ water een nieuw record weet te behalen. Ook al is het een wedstrijd iedereen leeft altijd ermee met de andere deelnemers.
In de avond gingen we met alle deelnemers eten bij EVM19.

Zondag werd de finale geskied en de prijsuitreiking gehouden.

Het was een vrij nat, maar super gezellig weekend.
Volgend jaar staat Orange Open weer op de agenda.