Finale Rookie tour bij WSV Maurik

De NWWB heeft weer de rookie wedstrijden georganiseerd.
Dit houdt in dat alle leden van de bond kunnen deelnemen aan de wedstrijd zonder alle officiële regels, het is voor skiërs van alle leeftijden en elk niveau. Jong tot oud, je skiet in je eigen leeftijdscategorie.
Dit is een leuke manier om kennis te maken met de wedstrijden.

Zoals de titel al zegt het was een tour. Deze wedstrijden zijn bij verschillende verenigingen in Nederland geweest en wij mochten de finale organiseren.
Het was heel de week al heerlijk weer en gelukkig was dat ook op de wedstrijddag.
Iedereen was vroeg aanwezig en maakte zich klaar voor de wedstrijd.
Rond 10:00 uur ging de 1e deelnemer door de slalombaan. Na de lunch begonnen we aan de volgende discipline tricks. Rond 19:00 uur sloten we de dag af met de prijsuitreiking.

Het was een prachtige dag en wij hopen iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen.

Alle foto’s van deze dag zijn terug te bekijken op onze facebookpagina.
Klik hier om rechtstreeks naar de foto’s te gaan.