Schuttersfeest 2016

Het was weer zo ver ons jaarlijks ‘leden only’ evenement het Schuttersfeest.

Dit jaar viel dit tegelijk met 1e paasdag. Helaas waren er daardoor een aantal leden verhinderd om de strijd aan te gaan. Desondanks was het een gezellige middag waar veel werd gelachen, gedronken en gegeten. De plannen voor aankomend jaar en het aankomend werkweekend werden besproken. Op naar een mooie zomer!

Schuttersfeest 2016 winnaars (640x480)

Maarten van Peer had weer zijn best gedaan met lekkere hapjes. Vooral de mosterd viel goed in de smaak. 😀

Na 10 rondes schieten was de strijd gestreden. Juust heeft zijn best gedaan om zijn titel te behouden, maar miste net een paar punten om de beker weer mee naar huis te mogen nemen.

Op de 1e plek is geëindigd Jack van Dijk, 2e plek Juust van Raak en de 3e plek werd opgeëist door Marcel Aartsen.

Het was weer een onwijs gezellige middag en bovendien heeft Jack van Dijk toegezegd het Schuttersfeest volgend jaar weer te zullen organiseren.

Er zijn uiteraard weer foto’s gemaakt. Die zijn hier te bekijken.