Nieuwjaarsreceptie en winterskiën 2016

Vandaag was het weer zo ver, de nieuwjaarsreceptie en het skiën. Het clubhuis stond weer gezellig vol met heel veel leden.
Ruud Metz heeft van de winter de zitski’s onderhanden genomen en had ze meegenomen. Wauw, wat glimmen ze mooi! Dit jaar zitten de deelnemers op hele mooie ski’s. Ruud en kinderen, onwijs bedankt voor jullie inzet.

Gerda en Maarten hadden hun best gedaan in de keuken. Wat was er weer veel lekkers. Soep, appelflappen, feeststol, salades en een verjaardagstaart.
Dingeman en Julian hadden ook voor lekkers gezorgd.
Nieuwjaarsreceptie 2016 Dingeman cupcake

Theobert heeft zijn boot meegenomen en er is gretig gebruik van gemaakt. Ed, Ton, Kimberley, Tim, Bas, Jens en Gunther hebben het water getrotseerd achter de boot. De 2.0 werd ook goed gebruikt door Stas en Remco.
Ondanks de weersvoorspelling bleef het gelukkig droog en zagen we zo nu en dan de zon. Het kon niet beter.

De voorzitter gaf ook dit jaar weer een toespraak. Aan het einde van 2016 stopt hij er mee en wij zijn nog dringend opzoek naar een opvolger. Voor de rest staan er weer een aantal leuke dingen op de agenda, zoals de Orange Open en het jeugdkamp en de handidag.

Zoals ik al in het begin schreef er was ook een verjaardagstaart (gemaakt door Gerda). Onze oud (letterlijk en figuurlijk) penningmeester Ton is 60 geworden. Dit moet natuurlijk gevierd worden. Nadat alle kaarsjes waren uitgeblazen konden we genieten van de ijstaart. Heerlijk!
Nieuwjaarsreceptie 2016 Ton van der Giessen taart

Na iedereen weer gezien en gesproken te hebben zijn we rond 18:00 uur weer naar huis gegaan.
Op naar een mooi watersportseizoen met veel gezelligheid en hopelijk nog meer medailles voor onze wedstrijd skiërs.

Alle foto’s staan op onze Facebook pagina. Klik hier om na te genieten van deze gezellige middag.