Selectiemiddag EK Wakeboard Boot, 4 juli 2015

Geen lid van de Nederlandse Selectie, maar altijd al eens mee willen doen aan een groot toernooi als het Europees Kampioenschap Wakeboard Boot? Dan is dit je kans! Op zaterdag 4 juli krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan een selectiemiddag bij WSV Maurik (zie voor route wsvmaurik.nl). Hier zullen een aantal wild cards weggegeven worden voor deelname aan het EK dat van 3 tot en met 8 augustus 2015 plaatsvindt in Maurik, Nederland.

Voor alle duidelijkheid zetten we hieronder de regels even op een rijtje.

• Selectie door Peter van Gestel, Duncan Zuur en leden van Nederlandse Selectie (er zal per categorie een keuze gemaakt worden, rekening houdend met het niveau van die categorie binnen Europa).
  • Riders die een wildcard krijgen, moeten zelf hun inschrijfgeld voor het EK betalen.
  • Riders die een wildcard krijgen, worden tijdens het EK begeleid, maar maken officieel geen deel uit van de Nederlandse selectie.
  • We selecteren alle categorieën, behalve de masters (deze zijn vrij om deel te nemen aan het EK).
  • Deze selectie is eenmalig in 2015, naar aanleiding van de organisatie van het EK in eigen land.
  • Er bestaat de mogelijkheid dat we geen wildcards uitgeven als we het niveau in een bepaalde categorie niet hoog genoeg vinden.

Tijdens de selectie krijgen de riders de mogelijkheid hun wedstrijdrun te laten zien. Als alle riders geweest zijn, zal de keuze van de wildcards bekendgemaakt worden. Deelname aan de selectiemiddag bedraagt € 20,- per rider en is bedoeld om de brandstofkosten te vergoeden. Inschrijven kan door een mail te sturen naar: peterwbboat@gmail.com onder vermelding van naam, geslacht, geboortedatum en 06-nummer.

Datum:          zaterdag 4 juli

Locatie:         wsv maurik (wsvmaurik.nl)

Aanwezig:     12.00 uur

Deelname:    € 20,- ter plaatse te voldoen