Aangepast waterskiën – groep Blixembosch

Op 7 juni hebben wij met een groep van 10 personen gewaterskied in Maurik. Alle deelnemers zijn cliënten van Libra Revalidatie en Audiologie, locatie Blixembosch. Dit is een revalidatiecentrum in Eindhoven. De deelnemers hebben allemaal hele verschillende beperkingen zoals bijvoorbeeld een dwarslaesie, spasme of een hernia. Elk persoon had dan ook een andere aanpak nodig op hun eigen niveau!

Ik kan terug kijken op een fantastische dag en een fantastisch afstudeerproject! Het was heel mooi om te zien dat ieder persoon op zijn eigen niveau kon waterskiën. Er is dan ook niemand geweest die hier niet toe instaat was! Wat ik ontzettend goed vond van de vereniging was dat zij heel goed met de deelnemers in gesprek gingen over hun beperking en samen beslisten wat de beste manier was om te beginnen met waterskiën. Dit gaf de deelnemers een heel veilig gevoel!

De deelnemers waren heel enthousiast. Het was fantastisch om te horen dat al deze mensen heel erg genoten hebben en hun grenzen hebben verlegd. Hiermee heb ik absoluut mijn doel bereikt! Namelijk laten ervaren dat je ook met een beperking een sport als waterskiën kan beoefenen.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de waterskivereniging te bedanken voor hun fantastische werk! Je ziet dat jullie hier ervaring mee hebben, de deelnemers vonden dit heel fijn en voelde zichzelf ook erg veilig, dit is natuurlijk van heel groot belang! Complimenten!

Pim Hedel

Hieronder nog een paar foto’s en link naar een filmpje van de dag: vimeo.com/99145380

IMG_0144 IMG_8518 IMG_8592